Tvrtka

Tvrtka AGRO PODRUG je osnovana 2013. godine, no poslovanje je postojalo i prije ali kao obiteljski posao (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) koji je započeo još 1970-tih godina. Njegovi počeci bili su veoma skromni i odvijali su se malim kapacitetom u odnosu na danas.
Dadašnji vlasnik preuzeo je i unaprijedio poslovanje. Tržište je postalo sve veće i zahtjevnije stoga se i posao povećao što je nalagalo za otvaranje obrta.
Danas tvrtka ima kapacitet od 13 000 koka nesilica i povećanu radnu snagu.

Opis poslovanja tvrtke:

  • Proizvodnja konzumnih jaja,
  • Distribucija,
  • Vlastita maloprodaja- veleprodaja,

Ulaskom Republike Hrvatske u Eurpsku uniju potrebno je uskladiti proizvodnju konzumnih jaja sa standardima Europske unije.
Tvrtka AGRO PODRUG je opremljena opremom koja u potpunosti odgovara uvjetima EU-a i Republike Hrvatske.
Uz modernizaciju tehničko-tehnoloških rješenja proizvodnje, a u cilju daljnjeg unapređenja poslovanja tvrtke AGRO PODRUG planira izgraditi vlastitu proizvodnju stočne hrane koja bi osigurala veću kontrolu kvalitete u procesu proizvodnje konzumnih jaja. (Već je u izradi mješaona)

Svaki kupac nam je jednako bitan.

Za tvrtku AGRO PODRUG u izboru dobavljača kokoši ˝nesilica˝ i stočne hrane je najvažnija kvaliteta i pouzdanost. Naime, kvaliteta kokoši ˝nesilica˝ i stočne hrane snažno utječe na kvalitetu konzumnim jaja, stoga je odluka o izboru dobavljača od velike važnosti.
Za ovu proizvodnju i ciljano tržište je jako važna kvaliteta proizvoda u koju tvrtka AGRO PODRUG konstantno ulaže, no takoder jako bitna nam je i distribucija proizvoda, gdje se posebno trudimo zadovoljiti sve zahtjeve kupaca i to u što kraćem roku. Volimo reći da poslujemo po principu "upravo na vrijeme", odnosno u pravo vrijeme, na pravom mjestu s odgovarajućom količinom i cijenom.

Tvrtka
Tvrtka